Na trhu je obrovské množstvo kozmetických značiek a niekedy je ťažké uistiť sa, ktorá z nich je lepšia a ktorá horšia. Poďme si však niečo viac povedať o tej, ktorá rozhodne splní vaše očakávania. Značka Sothys nie je žiadnym nováčikom v hre. Ide o luxusnú parížsku značku, ktorá je svetu známa už od roku 1946. Jej výnimočnosť spočíva predovšetkým v tom, že ponúka kombináciu elegancie, efektívnych riešení na rôzne kozmetické problémy, ale tiež tradíciu v ponímaní techník a inovácie v zmýšľaní.

Svet Sothys

Začiatky značky Sothys Paris sa viažu ku doktorovi biológie p. Holtzovi, ktorý založil prvé vedecké laboratórium Sothys Paris. Už od začiatku tieto laboratória poskytovali skvelé spojenie technológie a vedeckých výsledkov. Ak poznáte ulicu Rue de Faubourg Saint Honoré v Paríži, určite viete, že ide o jednu z najluxusnejších ulíc. Práve na tejto ulici vznikol prvý veľkolepý kozmetický salón tejto značky. Od roku 1966 salón prebral Bernard Masa a značka sa stala rodinnou. Vízia bola jednoduchá – vytvoriť koncept medzinárodnej kozmetickej spoločnosti, ktorá vyhovie požiadavkám aj tých najnáročnejších klientov.
Image
Zdroj obrázku: canva.com

Pôsobnosť značky Sothys

V čom je teda značka Sothys výnimočnou? Kombinuje prácu uznávaných vedcov a expertov spoločne s ošetrením tela a duše a v neposlednom rade aj exkluzívne masážne techniky a aktívne ingrediencie v produktoch. Niet sa čomu čudovať, že vďaka všetkým spomínaným faktorom sa spoločnosť úspešne rozvíjala. V roku 1976 sa celá administratíva presťahovala z krásneho Paríža do nového, luxusného sídla v Brive. Po ďalších takmer 30 rokoch Sothys pôsobí v 110 krajinách celého sveta.


Image
Zdroj obrázku: súkromný archív

Prestížny prístroj MICRO DERMOBOOSTER

Poďme však teraz ku jedinečnej technológie Micro dermobooster, ktorá sa stala vôbec prvou beauty technológiou a prístrojom tejto prestížnej značky a jednou z aktuálnych top technológií na trhu. Podstatou ošetrenia s dermálnym prístrojom Micro dermobooster je efekt, vďaka ktorému dosiahnete viditeľne mladšiu a žiarivejšiu pleť. Tento prístroj sa používa v kombinácii s produktmi Dermabooster tak, aby sa dosiahol čo najlepší efekt.

Ak máte pocit, že potrebujete kompletnú opravu pleti, technológia bude určená práve pre vás. Samozrejme, môžu existovať aj iné prístroje, ktoré môžu sľubovať podobný výsledok, ale pravdepodobne nebudú ani zďaleka také efektívne. Celá procedúra, ktorú môžete získať v konkrétnom salóne a určite sa poobzerajte, či máte jeden z nich okolí, spočíva z kombinácie AHA/BHA pílingu, mikrodermabrázie, vpichovania/channelingu, infúzie aktívnych látok a intenzívnych hydratačných ampuliek, ktoré zanechávajú pokožku super plnú a žiarivú.
Image
Zdroj: canva.com a súkromný archív
Sothys myslí aj na výživu pleti po ošetrení aj u vás doma a to po dobu troch dní. Hydratačnými ampulkami, regeneračnou emulziou, reparačným balzamom a ochranným fluidom budete obohacovať vašu pleť čím docielite zvýšenú efektivitu vášho ošetrenia. Pre dosiahnutie maximálne efektu sa vždy odporúča absolvovanie nielen jedného takéhoto ošetrenia. Tak aj v tomto prípade dosiahnete optimálne výsledky po 3 kúrach počas troch týždňov alebo v kombinácii s inou intenzívnou kúrou Sothys.

Samotný prístroj kombinuje 3 funkcie s použitím individuálnych sterilných aplikátorov, ide o estetickú mikrodermabráziu, kontrolované kozmetické mikroihličkovanie a masáž. A komu bude táto kúra slúžiť najlepšie? Je ideálna pre mileniálov, ktorí sú milujú a pracujú so sociálnymi médiami a túžia po bezchybnej pleti a taktiež ženám a mužom nad 40 rokov, ktorí chcú mať pod kontrolou svoje starnutie. Tento úžasný prístroj a technológia je už dostupná aj na Slovensku! Exkluzívne ju nájdete aj v mnohých salónoch vo Vysokých Tatrách. Navštívte stránku Sothys a objavte, kde by ste najbližšie mohli kúru absolvovať!
Image
Zdroj: canva.com a súkromný archív