Pleť

Starostlivosť o pleť je veľmi komplexná téma, v ktorej sa dá ľahko stratiť. Neustále pribúdajú nové a nové kozmetické procedúry, skúmajú sa aktívne látky a ich účinky. Kozmetický svet a jeho slovník síce môže vyznievať komplikovane, avšak všetko smeruje k jednému jednoduchému cieľ: zdravá pleť. Tieto články slúžia ako pomôcky pri zorientovaní sa v tejto téme, ale tiež ako možnosť rozšíriť si svoje obzory. Svoje si tu nájdu ľudia, ktorí so starostlivosťou o pleť ešte len začínajú, ale aj skúsené kozmetičky, ktoré potrebujú mať prehľad v nových trendoch a technológiách.

Titulná fotka článku Čo je hyaluronic plumping

Hodnotenie používateľov: 2 / 5

Hviezdy sú aktívneHviezdy sú aktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne

Svetom kozmetických procedúr otriasa inovatívna a neinvazívna metóda zvaná hyaluronic plumping. Vďaka nej sa môžete zbaviť viacerých nedokonalostí, ktoré vám uberajú na sebavedomí. To všetko bez bolesti či chirurgického zásahu.

Titulná fotka článku ozonizácia pleti

Hodnotenie používateľov: 4 / 5

Hviezdy sú aktívneHviezdy sú aktívneHviezdy sú aktívneHviezdy sú aktívneHviezdy sú neaktívne

Starnutie je prirodzený proces, napriek tomu sa ho väčšina z nás snaží čo najviac oddialiť alebo spomaliť. Túžba ostať mladými a vitálnymi je v nás hlboko zakorenená. Avšak oproti minulým generáciám máme omnoho viac možností, ako to docieliť. Jednou z nich je aj ozonizácia pleti.

doparady_blog_biele2.png

© 2024, DoParady

DoParady.sk s. r. o.
Sídlisko 164/46
027 44 Tvrdošín
IČO: 53301064
DIČ: 2121332400

Kontakt