Beauty Tech

Na trh prichádzajú stále nové a nové technológie, postupy či produkty. Je čoraz ťažšie udržať si v nich prehľad. Tieto články vám pomôžu nestratiť sa v stále sa meniacom svete krásy.

Na trhu je obrovské množstvo kozmetických značiek a niekedy je ťažké uistiť sa, ktorá z nich je lepšia a ktorá horšia. Poďme si však niečo viac povedať o tej, ktorá rozhodne splní vaše očakávania. Značka Sothys nie je žiadnym nováčikom v hre.

Titulná fotka článku The YSL Rouge Sur Mesure

Kozmetické giganty, napríklad L'oreal, Shiseido a Estée Lauder, začleňujú digitalizáciu a technológie do vytvárania, výroby a distribúcie kozmetických produktov na zlepšenie zákazníckej skúsenosti. Jedným z trendov, ktorý práve dobýja kozmetický priemysel je personalizovaný make-up.

Titulná fotka článku Ako čistiť kadernícke pomôcky

V kaderníctve by ste mali venovať značnú pozornosť nielen čistote svojho pracoviska, ale aj svojich kaderníckych nástrojov. Nielenže ich pravidelná údržba chráni pred predčasným pokazením, vďaka čomu nemusíte neustále kupovať nové pomôcky, ale tiež je to hygienické pre klientov, ktorí k vám chodia.

doparady_blog_biele2.png

© 2024, DoParady

DoParady.sk s. r. o.
Sídlisko 164/46
027 44 Tvrdošín
IČO: 53301064
DIČ: 2121332400

Kontakt