Pokožka

Koža pokrýva celý povrch nášho tela, preto by sme sa o ňu mali náležite starať. Ochraňuje nás pred vonkajšími vplyvmi, má na starosti termoreguláciu a ďalšie dôležité funkcie. Keď sa teda objaví nejaký problém - či už ide o svrbenie, plesne, olupovanie pokožky a pod. - treba ho riešiť. Obzvlášť, ak pracujete alebo vlastníte kozmetický salón, mali by ste mať o pokožke všeobecný prehľad. Tieto články vám pomôžu včas odhaliť symptómy rôznych ochorení kože, ako sa starať o citlivú pokožku či mnoho iného. Vďaka týmto vedomostiam môžete poskytnúť svojim zákazníkom ešte lepší servis a oni vás za to budú milovať.

Titulná fotka článku Odstránenie PMU obočia laserom

Ak vás alebo vašu klientku/klienta trápi nepodarené, vyblednuté či príliš výrazné tetovanie, nemusíte sa s tým zmieriť. Existuje možnosť odstrániť ho laserom. Laserové odstránenie tetovania je aktuálne najbezpečnejšou formou ako sa zbaviť nežiadúceho tetovania, vrátane PMU obočia.

Titulná fotka článku Pomôžte klientom vyhnúť sa “atletickej nohe”

Atletická noha, odborne nazývaná tinea pedis, je plesňová infekcia kože na nohách, ktorá sa zvyčajne najskôr objavuje medzi prstami. Často sa vyskytuje u ľudí, ktorí nosia tesnú obuv alebo sa im výrazne potia nohy.

Obrázok v článku Akné na tele - čo ho spôsobuje?

Trápia vás vyrážky na chrbte, hrudi či iných častiach tela? Akné na tele sa obvykle objavuje z rovnakých príčin ako akné na tvári.

doparady_blog_biele2.png

© 2024, DoParady

DoParady.sk s. r. o.
Sídlisko 164/46
027 44 Tvrdošín
IČO: 53301064
DIČ: 2121332400

Kontakt