Prečo sme sa rozhodli vytvoriť platformu DoParady.sk?

Sme dve ženy - Monika a Patrícia. Obe sme dlhšie žili v zahraničí a pracovali na veľmi podobných projektoch pre profesionálov krásy, nevediac jedna o druhej. Spojil nás až inovačný inkubátor v Bratislave, kde sme sa stretli, dali hlavy dokopy a zistili sme, že nás spája rovnaká vízia a hodnoty, na ktorých sú naše projekty postavené.
 
Spoločne sme vytvorili tím, do ktorého sme časom pribrali aj šikovného programátora a stážistky. Chceme prinášať hodnotu, ktorá môže pozitívne ovplyvniť životy ľudí.
DoParady
Táto platforma vznikla, aby pomáhala profesionálom v oblasti zdravia a krásy ostať informovaní o aktuálnom dianí v ich odvetví.
Mnohým totiž chýbajú kvalitné informácie o samotných postupoch práce. Každú chvíľu príde na trh nejaká novinka, ktorú je však ťažké použiť v praxi, pretože chýba dostatočné vzdelávanie. Tieto, ale aj ďalšie situácie spôsobujú, že na Slovensku je dlhodobý problém s kvalitou služieb v oblasti krásy. 
Aj my sme našou cestou spravili niekoľko chýb, ale motivácia a chuť priniesť niečo účelné a kvalitné pre vás, nás posúva vpred. Tento web je akýmsi online priestorom, kde nájdete tie najnovšie informácie zo sveta beauty vo svete.
Ďakujeme vám! S pozdravom Patrícia a Monika

Užitočné odkazy:
Inšpirácie zo sveta beauty, súťaže a informácie o školeniach a kurzoch: INSTAGRAM DOPARADY
Marketingová poradňa pre profesionálov krásy: FACEBOOK SKUPINA
doparady_blog_biele2.png

© 2024, DoParady

DoParady.sk s. r. o.
Sídlisko 164/46
027 44 Tvrdošín
IČO: 53301064
DIČ: 2121332400

Kontakt