Svetom kozmetických procedúr otriasa inovatívna a neinvazívna metóda zvaná hyaluronic plumping. Vďaka nej sa môžete zbaviť viacerých nedokonalostí, ktoré vám uberajú na sebavedomí. To všetko bez bolesti či chirurgického zásahu.

Ako táto procedúra prebieha a na aké estetické nedokonalosti je určená? Čítajte ďalej.

Hyaluronic plumping - čo to je?

Hyaluronic plumping spočíva vo vyplnení pleti kyselinou hyalurónovou. Táto jedinečná metóda spočíva v zapracovaní kyseliny hyalurónovej s rôznymi veľkosťami molekúl a cross link kyselinou hyalurónovou.

Slúži na vyplnenie a zníženie hĺbky aj šírky vrások, radí sa medzi objemové ošetrenia pleti. Prečo objemové? Počas procedúry sa pleť vyplní a zväčší svoj objem, vďaka čomu podstatne zredukuje mimické vrásky.

Účinky a výhody hyaluronic plumping:

  • vyplnenie a redukcia vrások
  • celkové omladenie pleti
  • spevnenie pleti
  • hĺbková hydratácia
  • stimulácia pokožky
  • viditeľné výsledky
  • bezbolestná a komfortná aplikácia bez invazívneho zásahu

Ako ošetrenie prebieha?

Pred samotným ošetrením sa na pár minút na vyčistenú pleť aplikuje špeciálny chemický peeling obohatený o látky, ktoré podporia výsledný efekt ošetrenia.

Hyaluronic plumping sa vykonáva dermálnym perom so špeciálnym nadstavcom. Tento nadstavec obsahuje zakončenia, ktoré vytvoria na pleti drobné, sotva badateľné vpichy. Vďaka tejto jemnej a bezbolestnej stimulácii kože sa sérum s kyselinou hyalurónovou ľahšie, rýchlejšie a efektívnejšie dostane do hlbších vrstiev kože. Následne začne pekne a prirodzene vypĺňať pokožku, redukovať vrásky a celkovo blahodarne pôsobiť na pleť.

Po plumpingu sa nanesie pleťová maska s upokojujúcimi zložkami.



Hyaluronic plumping

Zdroj: Canva.com

Pre koho je hyaluronic plumping vhodný?

Táto procedúra je vhodná pre každého bez ohľadu na pohlavie či typ pokožky. Najviac z neho profitujú osoby, ktoré trápia mimické vrásky či suchá pleť.

Vďaka širokej využiteľnosti kyseliny hyalurónovej je však toto ošetrenie blahodarné aj širšie spektrum problémov. Kyselina hyalurónová totiž hĺbkovo hydratuje pleť, čím pomáha zamedziť vzniku rôznych kožných nepríjemností, ako je nadmerná tvorba mazu či mdlosť pleti.

Zhrnutie

Tento recept na mladistvú pokožku sa síce radí medzi kozmetické novinky, no vo svete i na Slovensku už má mnoho verných fanúšikov a skvelých výsledkov. Efektívne minimalizuje vrásky, vypĺňa pleť a hĺbkovo hydratuje pokožku.