Zapletané vrkoče sú veľmi univerzálne, dá sa s nimi kreatívne pohrať a prispôsobiť ich akejkoľvek udalosti - či už do práce, na bežný deň, do fitka alebo na oslavu. Možností je neúrekom a ťažko si z nich vybrať. Preto sme si pre vás pripravili tento článok, v ktorom nájdete inšpirácie na zapletané účesy, ktoré musíte vyskúšať.

Pár tipov na úvod

Ak vám zapletanie veľmi nejde, netrápte sa. Niektorí z nás jednoducho potrebujú viac cviku, aby dostali túto techniku do rúk. Navyše máme pre vás pár tipov, ktoré by v tomto úsilí mohli pomôcť:

  • Skúšajte, skúšajte, skúšajte.
  • Lepšie sa zapletajú vlasy, ktoré boli umyté deň predtým.
  • Ak zapletáte vlasy, ktoré sú čerstvo umyté, skúste pridať texturizačný sprej.
  • Najskôr zapleťte vlasy pevnejšie, neskôr ich môžete uvoľniť. Dodatočne uvoľnené zapletance vytvoria efekt väčšieho objemu.

Pozrime sa teda na výber zaujímavých zapletaných účesov. Inšpirujete sa niektorým z nich?

Obrázok zapletaný vrkoč
Obrázok zapletaný polovičný vrkoč
Obrázok netradičný zapletaný polovičný vrkoč

PRO TIP: Zapletané vrkoče sú tiež skvelou voľbou na rôzne festivaly či iné outdoor aktivity, pri ktorých chcete vyzerať štýlovo, no zároveň nemusíte neustále odhŕňať vlasy z tváre. 

Obrázok zapletané vrkoče
Obrázok netradičný zapletaný vrkoč

PRO TIP: Chcete účes ešte viac ozvláštniť? Pridajte farebnú stuhu alebo mašľu! Vďaka tomu účes ešte viac vynikne.

Obrázok zapletaný vrkoč so stuhou
Obrázok zapletaný účes so stuhou

Tak ako, našli ste, čo ste hľadali? Oslovil vás nejaký účes a vyskúšate ho na sebe či svojich klientoch? Nezúfajte, ak to nevyzerá na prvý pokus ako z obrázku. Komplikovanejšie zapletance vyžadujú prax. A navyše môžete ich upraviť podľa seba a vytvoriť nový originálny účes!